dies de pluja

Què fer durant els dies de pluja en una Autocaravana i/o Caravana ? 

Molts diuen que la pluja a l’estiu és una autèntica benedicció. Si havia planejat llogar una autocaravana per vacances i el servei meteorològic pronostica dies de pluja, no es preocupi, perquè existeixen plans per als dies de pluja per gaudir d’un dia en família mentre esperen que acabi de caure l’aiguat.
Tingui en compte que les tempestes d’estiu es caracteritzen per ser fortes, curtes i molt refrescants.
Tanmateix, es dona la mateixa circumstància durant tot l'any i pot succeïr en qualsevol cap de setmana, que un surti de ruta i/o viatge. 

Hi han vàries opcions que recollim per donar una sol·lució en cas de pluja i més si viatja amb nens.

- Llegir un llibre, novel·la (lectura en general). "Els estudiants" en època del curs escolar, poden fer deures, treballs etc.

- Gaudir d'una bona pel·lícula, una serie o programa de TV, mentre es veu caure la pluja per la finestra.

- Es pot escoltar música (altre opció).

- Hi ha l'opció de jugar amb jocs de taula clàssics que sempre funcionen. Ja sigui les cartes, el parxís, els escacs etc.. Aixó pot convertir una tarda de tempesta en una estona inoblidable, divertida i gaudir dels seus fills i la seva parella compartint moment de rialles i records.

- Planifiqui l'excursió, ruta, o sortides de l'endemà en família amb calma i tranquil·litat.

- Preparar el menjar que toqui realitzar, ja sigui dinar o sopar.

- La persona que sigui "manetes" i li agradi fer treballs manuals, sempre pot aprofitar aquest temps per fer-ne i desconectar.

Aparqui en un entorn natural on les vistes d’un bonic paisatge quedin a l’horitzó. Amb el soroll de la pluja de fons i un ambient relaxat, es bò per trobar-se a si mateix.

- La neteja i l’ordre són dos factors molt importants en una autocaravana/caravana. Aprofiti el dia per a netejar tots els racons que passen desapercebuts, ordenar armaris, calaixos, escombrar, fregar i posar-ho tot en ordre. Una autocaravana neta és més confortable i es gaudeix molt més, no se n’oblidi.

Aquests son algunes opcions que han anat sortint. Sempre n'hi han més i a gust de tothom. Ara ja no hi ha excusa per dir i ara que fem ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada