Consells BTT

Si tot just comenceu, el primer que necessitareu evidentment, es una biciUna bona opció, pot ser fer-vos amb una de segona mà, abans de comprar-vos la definitiva. 

Tot seguit apareixeran dubtes: fer-vos amb una bici rígida, semi-rígida o de doble suspensió. Definicions i diferències entre elles.


Bicicleta BTT rígida: 
Bicicleta de muntanya tipus "Mountain-bike", al qual No té cap tipus de sistema de suspensió, ni a la part davantera ni posterior (son les bicicletes més antigues "1eres que van sortir al mercat"). Bicicleta BTT semi-rígida:
Bicicleta de muntanya tipus "Mountain-bike", al qual Només té sistema de suspensió a la part davantera i NO a la part posterior.Bicicleta BTT de doble suspensió:
Bicicleta de muntanya tipus "Mountain bike", al qual Té sistema de suspensió a la part davantera i a la part posterior.Recomanacions
És un debat etern. "És molt personal però si és per iniciar-se de zero, recomanaria una roda de 27,5 i/o 29" (la roda de 26" es més petita de diàmetre). 

Ara també dependrà del que es vol fer i l'us de la mateixa.

- En cas de voler fer pista amb zones molt poc tècniques (com bicicarrils, passeigs marítims, volta estany banyoles etc...), una rígida va bé.
- Si ja es vol fer camins més trencats i corriols, recomanaria una semi-rígida, tot i que es millor una amb doble suspensió. Amb el temps, i si es va agafant confiança i ja es té més habilitat amb la bici d' aquestes es millor i també amb una roda de 29" aniria bé".

Tot seguit també hi ha un altre dubte a escollir "la talla de la roda": Ha de ser de 26", de 27,5" , o de 29" polzades.

Tal i com em comentat abans, tot depèn de l'ús en que un en vòl fer. La única cosa que s'ha d'entendre, es que...

- La roda de 26" es la que té el diàmetre més petit. O sigui la roda es mes petita, i s'ha de pedalar més. 


- La roda de 27,5" es una pèl mes gran, així doncs el diàmetre es mes gran que la de 26".


- La roda de 29" es la més gran de diàmetre, o sigui que per una volta que dona tota la roda, des-de el mateix punt, dona una distància molt major que la de 26" i 27,5". Per tant no s'ha de pedalar tant (manera mes fàcil d'entendre). 


Per finalitzar amb els tipus de Bicicletes de BTT, anem per lo últim de tot i que cada dia se'n veuen més i més variades. Són les E-BIKES.Bicicleta BTT amb Batería de 500 i/o 700 Wats. - ( ELS TEMPS CANVÍEN ).


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada