Consell - Com estalviar Energía.

Si volem donar un pas endavant i aportar un gra de sorra al turisme verd, podem estalviar energia  posant en marxa un seguit d'accions que ajuden a economitzar.
Una d'elles, es mantenir la temperatura a l'interior de l'Autocaravana, intentant estacionar en algun lloc ben resguardat, de manera que no es perdi calor a l'Hivern, i no es perdi Fred a l'estiu. (El que faríem amb el nostre vehicle-turisme).
Una altre manera d'estalviar es realitzar una conducció eficient, de manera que consumim menys combustible, per el que només s'han de utilitzar les marxes curtes quan sigui necessari, procurant no revolucionar en excés el motor, i en el possible, mantenir una velocitat més o menys constant.
Però si volem contribuir de manera més decisiva a cuidar el medi ambient, podem instal·lar panells d'energia solar, perquè el consum d'electricitat i calor no sigui contaminant. En quant a l'aigua, es calcula que el consum d'aigua per persona i dia, quan es viatja amb Autocaravana, es inferior a 30 litres, una quantitat bastant més baixa que els 130 litres que s'estima que consumeix cada persona de mitjana en el seu domicili a diari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada